Het TheeHuis

januari 12, 2010

In het kader van Support Your Local Artists:

flyerTheeHuisbw

Aanstaande zondag opent Het TheeHuis haar deuren voor het publiek. U bent bij deze van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met Het Theehuis.

De organisatoren over Het TheeHuis:

Het TheeHuis gaat regelmatig etentjes geven waar mensen eenmaal per week (of per twee weken) samen kunnen komen om onder het genot van een lekkere, betaalbare, gezonde maaltijd de kans te krijgen conversatie met elkaar aan te gaan over kunst, actualiteit of de laatste aanbiedingen bij de supermarkt. Wij willen ons hierbij richten op een zo ruim mogelijk publiek zoals studenten, buurtbewoners, ouderen, jonge gezinnen; de ruimte zal bestemd zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezellige avond en open staat voor leuke, interessante, mogelijk nieuwe invloeden.
De maaltijden zullen vegetarisch en zonder winstoogmerk worden aangeboden zodat het allemaal lekker betaalbaar blijft. Er zal aanvankelijk door vrijwilligers voor ca twintig personen worden gekookt.
Iedereen die het ook leuk lijkt eens een avondje een maaltijd samen te stellen of gewoon te helpen in de keuken is welkom! We zouden het ook heel leuk vinden om verschillende culturen in de keuken te krijgen.

Ik zie u daar?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: