winkelplannen

december 20, 2007

Tijd voor wat reclame.

Zoals ik bij ‘verkooppunt‘ al zei, er is een winkelplan. Sterker nog, er zijn plannen, waaronder een winkelplan. En door een bezoekersexpositie in de stamkroeg kreeg dit plan opeens wat meer vorm. Want hoewel we nog geen pand hebben waar we onze waar kunnen uitstallen hebben we voor die expo wel een catalogus gemaakt, waaruit (a la wehkamp) werk besteld/gekocht kon worden.

Helaas werd deze catalogus niet lang na het verschijnen door iemand meegenomen (dat gebeurt wel vaker, werk wordt gestolen en duikt 3 maanden later op mysterieuze wijze weer op. Hier blijft het natuurlijk de vraag of hij gestolen is of dat degene heeft gedacht dat er meer van waren en/of dat ‘ie gratis en om mee te nemen was, wat ik toch plausibele verklaringen blijf vinden). En hoewel ik dit ergens toch als een compliment opvat, is het niet erg handig voor het uitdragen van het plan.
Op het nieuw aangemaakte mailadres blijft het stil, want niemand weet van het bestaan en het aanbod in de catalogus. En als men er wel van op de hoogte is en nog eens zou willen kijken vanwege twijfels over eventuele aankopen dan kan dat dus niet meer.

Tot nu.

Want nu is er een online catalogus.
Noem het een etalageruit waarin wij ‘onze’ waar uitstallen.
Een plek om kunstenaars samen te brengen die iets te bieden hebben en die de mogelijkheid geboden wordt dat ook te doen.
Aanschouw het met eigen ogen. En mochten er vragen zijn, dan is er altijd dat mailadres.

Advertenties

2 Responses to “winkelplannen”

  1. karlijn Says:

    ziet er goed uit suus! toch zou ik graag de prijzen willen weten, maar misschien heb je dat met een reden weggelaten.

  2. falleri Says:

    Ik vind het echt geweldig! Ziet er ook mooi uit! Maar sommige dingen zijn goedkoop zeg, mag je best iets meer voor vragen vind ik.. (bloos) (zegt de muts die zichzelf niet kan verkopen)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: